Renergy Consulting Kft.
e-mail: info@renergy.hu
tel.: 70/374 3690
HU | EN | DE

Megújuló energia

Napelemes rendszerek tervezése és kivitelezése 1-500 kW-ig, szélgenerátorok, napkollektoros rendszerek telepítése, biomassza, biogáz...

Komplex energetikai megoldások

Energetikai projektmenedzsment az elejétől a végéig: pályázatírás, tervezés, energiamérleg-számítás, tanúsítás. Szerkezetcsomópontok hőtani vizsgálata és akár teljeskörű létesítményszimuláció.

Innováció, tervezés

Gépipari szerkezetek tervezése, analízise. Statikai-, dinamikai szilárdságtani szimulációk (FEM), áramlástani szimulációk (CFD)

Bemutatkozás

Bolygónk jövője nagyban múlik azon, hogy a mindennapi életünkhöz szükséges energiát mennyire fenntartható módon állítjuk elő. A Renergy Consulting Kft.-nél hiszünk abban, hogy a megújuló energiaforrásokat a lehető leggazdaságosabb megoldások segítségével érdemes kihasználni. Fiatal kreatív csapatunk a tervezés és a kivitelezés minden apró lépése során törekszik a takarékosságra. Ez a környezet mellett ügyfeleink érdeke is, az anyagok és erőforrások gazdaságos felhasználása vevőink számára is megtakarítást jelent. Munkánkat a legmodernebb mérnöki módszerek segítik, mint például a számítógépes tervezés, a virtuális prototípusok létrehozása, a mérnöki szimulációk, vagy a számítógépes projektmenedzsment. Társaságunk elkötelezett a szabad szoftverek használata mellett, versenyképességünket növelik az open-source megoldások.

Írjon nekünk a cikkel kapcsolatban!

Vagy szóljon hozzá facebook-on!