Renergy Consulting Kft.
e-mail: info@renergy.hu
tel.: 70/374 3690
HU | EN | DE

Megújuló energia

Napelemes rendszerek tervezése és kivitelezése 1-500 kW-ig, szélgenerátorok, napkollektoros rendszerek telepítése, biomassza, biogáz...

Komplex energetikai megoldások

Energetikai projektmenedzsment az elejétől a végéig: pályázatírás, tervezés, energiamérleg-számítás, tanúsítás. Szerkezetcsomópontok hőtani vizsgálata és akár teljeskörű létesítményszimuláció.

Innováció, tervezés

Gépipari szerkezetek tervezése, analízise. Statikai-, dinamikai szilárdságtani szimulációk (FEM), áramlástani szimulációk (CFD)

Bemutatkozás

A Renergy Consulting Kft.-nél fiatal kreatív csapat dolgozik azon, hogy környezetünk, a leggazdaságosabb megoldások igénybevételével, egyre jobban a megújuló energiaforrások felé forduljon.
Minden tevékenységünk ennek jegyében kerül megvalósításra, legyen az egy kivitelezési munka vagy egy tervezési feladat. A gazdaságosság az ügyfél és környezetünk érdeke is. Egy termék, projekt megvalusulásánál, minél kevesebb anyagot/erőforrást használunk fel, annál kevésbé szennyezzük a környezetet, és anyagi oldalról ezzel az ügyfelet is kíméljük.
Ezen tevékenységeinket a modern mérnöki módszerek segítik, mint a számítógépes tervezés, a virtuális prototípusok létrehozása, a mérnöki szimulációk, vagy a számítógépes projektmenedzsment.
Társaságunk elkötelezett a szabad szoftverek (Open Source) iránt, ezen a fronton is mindig találunk megoldást, és így versenyképességünket is növelni tudjuk.

Írjon nekünk a cikkel kapcsolatban!

Vagy szóljon hozzá facebook-on!